✓ ​ Over 20 års erfaring

✓ Indendørs og udendørs​ tømrerarbejde

✓ Fokus på troværdighed​

​Tømrerforretning

NYT TAG OG TAGRENOVERING TILBYDES​

Hos​ Sebbelev Tømrerforretning ​i Augustenborg, ikke langt fra Sønderborg og Nordborg på Als, laver vi alle former for tagarbejde, uanset om du skal have lagt nyt tag, have foretaget en tagrenovering eller have udbedret en forsikringsskade. Vi laver også mindre reparationer og har over 20 års erfaring med forskelligt tagarbejde, herunder med ​kviste og ovenlysvinduer.

Vi lægger tag effektivt og professionelt

Et tag holder ikke evigt, og fugt og vand kan trænge igennem eventuelle skader på taget. Det kan i værste fald ødelægge tagkonstruktionen, og svamp og skimmel kan endda trænge ned i selve huset. Dertil kommer, at taget kan blive gammelt og slidt at se på, især hvis der er tale om tagpap fra 70'erne.

Derfor kan vi både tilbyde en stor eller lille tagrenovering, men vi kan også lægge et helt nyt tag, hvis du for eksempel ønsker gammelt tagpap udskiftet med tegl. Vi kan i samme forbindelse forstærke husets spær, hvis det er påkrævet.​

Vi kan endvidere montere kviste eller ovenlysvinduer, når vi alligevel er i gang, så du kan få mere lys og rum på tagetagen. Samtidig tilbyder vi​ isolering eller efterisolering ​af både taget og loftet. Vi anbefaler de rette materialer og hjælper dig med indkøb, budgetlægning og projektplanlægning. Med andre ord kan vi udfører et hvert stykke tagarbejde.

Hvad koster et nyt tag?

Du er velkommen til at ​kontakte os​ hos Sebbelev Tømrerforretning i Augustenborg, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en tagrenovering eller et nyt tag, eller hvis du har spørgsmål omkring pris på nyt tag.

Du kan ringe til os på mobiltelefon​ 23 72 16 64, men du kan også skrive til os på​ 

robert@sebbelev-toemrerforretning.dk.​