✓ ​ Over 20 års erfaring

✓ Indendørs og udendørs​ tømrerarbejde

✓ Fokus på troværdighed​

​Tømrerforretning

MONTERING AF VINDUER OG DØRE​ UDFØRES

Hos​ Sebbelev Tømrerforretning ​i Augustenborg tilbyder vi levering og montering af vinduer og døre i og omkring Nordborg og Sønderborg på Als. Vi kan levere elementerne, men du kan også selv købe dem, hvorpå vi udskifter boligens døre og vinduer. Udover montering af vinduer og døre kan vi endvidere tilbyde renovering og mindre reparationer, hvis blot det ønskes.

Spar penge på varmeregningen med nye vinduer​ og døre

Nedslidte døre og vinduer er kedelige at se på, men kan også være utætte, ligesom de ofte er upraktiske i daglige brug. Dertil kommer, at der er sket meget inden for termoruder. Derfor kan der være store besparelse at hente på varmeregningen ved en udskiftning og montering af døre, men især af vinduer.

Moderne vinduer bliver fremstillet i mange forskellige typer af materialer, men mange foretrækker at få vindueselementer med træ indvendigt og aluminium udvendigt. Og naturligvis med effektive lavenergiruder. Du kan også vælge rent træ eller ligefrem plast.​

Når vi tilbyder montering af vinduer og døre, kan vi stort set efterkomme alle ønsker til design, men også materialer. Vi hjælper dig gerne med at vælge de rette materialer, ligesom vi gerne hjælper med indkøb, budgetlægning og projektplanlægning i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer. Dertil kommer, at vi gerne samarbejder med den lokale energikonsulent, så I kan søge om tilskud for energibesparelsen.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Vores pris på dør- eller vinduesudskiftning afhænger i høj grad af opgavens type og omfang. Er der tale om udskiftning af indvendige døre, eller er det hoveddøren der skal udskiftes? Uanset opgavens karakter, vil du hos Sebbelev Tømrerforretning altid blive præsenteret for konkurrencedygtige priser, og vi er ikke blege for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en skarp pris på din opgave.

Hør mere om vores montering af vinduer og døre

Du er meget velkommen til at kontakte os hos Sebbelev Tømrerforretning i Augustenborg for at få et uforpligtende tilbud på montering af vinduer og døre. Vi kommer gerne ud for at besigtige din bolig. Det kan også være, at du har spørgsmål eller bare ønsker at høre mere om vores montering af vinduer og døre.

Du kan ringe på telefon​ 23 72 16 64. Du kan også blot sende os en e-mail på

robert@sebbelev-toemrerforretning.dk.​​